Våra Köp & säljvillkorvillkor
Betalning i vår webbshop kan göras via:

  • KLARNA AB
  • Kortbetalning via stripe

Kapab's webbshop är för både privata och företagskunder.

Vi reserverar oss för slutförsäljning, feltryck och prisjusteringar där prissättningen är felaktig, i dessa fall förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa priser under förutsättning att kunden därvid meddelas. Kunden har då rätt att häva köpet om så önskas.

Leveransvillkor:

Kälkar kan hämtas i vår butik i Lit till angivet försäljningspris.

Paket skickas med DB Schenker Privpak (hämta ditt paket hos närmsta Schenker ombud) till kostad 150:- (ej skrymmande eller pallar) dem skickar vi till självkostnadspris efter vi frågat pris hos fraktförare och har kunds överenskommelse. 

Vi levererar generelt produkterna inom 1-5 arbetsdagar från då att vi skickat orderbekräftelse men i vissa fall kan det bli förseningar.

Ej utlösta paket som returneras till oss debiteras med 250:- för retur och hantering. 

Ej utlösta pallar som returneras till oss debiteras med självkostnadspris + 150:- för retur och hantering

pallar som ej levererats pga kund inte vart på plats för leverans debiteras för extra kostnader som kan uppstå. t.ex. om det uppkommer lagerhyra hos speditör/fraktföraren.


Ångerrätt/Reklamation

För privatpersoner gäller 14 dagars ångerrätt enligt Hem och Distansköp Lagen. (Gäller ej specialtillverkat gods, tex bandsågblad)

Kap i Östersund AB lämnar 12 månaders garanti på maskiner och övriga produkter. För privat kunder är det 24 månader som gäller. 
Det är upp till köparen att kontrollera mottagen vara och uppmärksamma ev. frakt skador. Om det upptäcks sådana skall köparen meddela oss om inom 7 dagar från mottagen vara för att vara gällande. Reklamationer måste anmälas till oss i förväg och få ett “ärendenummer”. Därefter skickar vi en reklamationsrapport som skall fyllas i och skickas med varor vid de tillfällen då vara ska retuneras.

Vid köp av bandsågblad gäller ej ångerrätten då bandsågbladen tillverkas efter hur beställningen ser ut och är inget som vi har färdiga i lager. Bandsågblad ses därför som specialtillverkat gods och går inte att ångra köp, avbeställa eller retunera.

Osäker på typ av bandsågblad till din maskin, kontakta oss innan order. Vi hjälper till att ta fram rätt typ av blad för er.


Returer

Vid returer skall köpare kontakta oss i förväg för att få ärendenummer. Av oss felexpiderad vara byter vi kostnadsfritt ut denna efter retur av felande vara till oss. Vi löser ej ut postförskott eller efterkravs paket.

Kostnad för retur av vara vid ångerrätt står kund för. Returavgift 15% utgår, på våra kälkar är det 8%'s returavgift. Er fraktkostnad kommer inte återbetalas vid återköp av vara, det är en tjänst som kunden köper från KAPAB för frakt av varan till er angivna adress. Returer får skickas med valfri fraktförare, observera att det är kunden som betalar fraktkostnaderna vid retur av vara. Bussgods kör ej ut varor längre utanför Östersund. 

Personuppgifter:

Ni har enligt dataskyddsförordningen rätt att få följande information när Kap I Östersund har tagit emot personuppgifter som gäller er.

Anita Munther VD på Kap I Östersund AB är personuppgiftsansvarig. Kap I Östersund ABs säte är Östersundsvägen 28, 836 31 Lit och kan nås på telefonnummer 063-127090 eller mejl Info@kapab.se

Kap I Östersund AB har inte utsett vare sig företrädare eller dataskyddsombud. Ändamål, rättslig grund samt kategorier av personuppgifter Kap I Östersund AB behandlar personuppgifter för att kunna fullgöra ett avtal mellan det företag Du representerar och Kap I Östersund AB. Den rättsliga grunden för behandlingen är:

”Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal i vilket den registrerade är part eller för att vidta åtgärder på begäran av den registrerade innan ett sådan avtal ingås.”

Kap I Östersund AB behandlar så får personuppgifter som möjligt om er. Kap I Östersund AB behandlar endast de personuppgifter som dig som kontaktperson som behövs för att avtalet ska kunna fullgöras. Vi behandlar därför endast personuppgifter gällande namn, telefonnummer och e-mailadress. För vår affärsrelations skull sparar vi orderhistorik och orderspecifika data från Företaget.

Kap I Östersund AB kommer att behandla din pesonuppgifter under den tid som krävs och rättslig grund föreligger.

Ni har rätt att begära tillgång till era personuppgifter som rör er och som Kap I Östersund AB behandlar. Ni har rätt att begära rättelse av felaktiga uppgifter. Ni har rätt att begära att Kap I Östersund AB raderar era uppgifter när rättsligt grund för att behålla dem saknas. Ni har rätt att invända om vår behandling av personuppgifterna.

Kap I Östersund behandlar inte dina personuppgifter genom automatiserad beslutsfattande eller profilering.

Kontaktinformation


Kap i Östersund AB
Östersundsvägen 28

836 31 Lit
063-127090
teknik@kapab.se